Parketvloer Vlaardingen

Ruime keuze in parketvloer in Vlaardingen

Veentjer Parket, in Abbenbroek, legt onderstaande ambachtelijke parketvloeren in Vlaardingen met vakmanschap en 35 jaar ervaring.

Met leveringen aan de zakelijke markt en aan consumenten leveren wij in geheel Zuid-Holland ook uw parketvloer in Vlaardingen.

In onze webshop vind u alle bovenstaande hoogwaardige houten vloeren op een zandcement dekvloer afgewerkt met olie.

Uniek in Nederland: Anoniem exacte offerte online
Heeft u andere ondervloer en/of wilt u lak dan kunt u anoniem via het offerte formulier een exacte prijs maken. Hierin vindt u al onze exclusieve hoogwaardige vloeren.

Parket op vloerverwarming en vloerkoeling
Wij leveren al jaren houten vloeren probleemloos op vloerverwarming. Niet alle houtsoorten zijn hiervoor geschikt. Veel Q2, lamelparket of multiplank vloeren wel. Dit heeft alles met het uitzetten en krimpen van de houten vloer te maken.

Renoveren en schuren van parketvloeren
Dit geld ook voor vloerrenovatie. Als de vloer is kromgetrokken of beschadigd, denkt men dikwijls aan vervangen. Dit is echter vaak nog niet nodig. De bestaande houten vloer wordt geschuurd en indien nodig (deels) vervangen. Bij monumentale panden blijft het karakter van het huis daardoor behouden. Neem contact op voor meer informatie, bel tel:0181-661291 of 06-11751599.